Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбувся 16 районний фестиваль творчості дітей та молоді з обмеженими можливостями «Барви Надій»

Опубліковано 17 листопада 2014 року о 11:38

Чудовою осінньою порою стало доброю традицією проводити фестиваль творчості для дітей та молоді, які потребують особливої уваги під патронатом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

14 листопада 2014 року в приміщенні Національної бібліотеки України для дітей було урочисто відкрито 16 районний фестиваль творчості дітей та молоді з обмеженими можливостями «Барви Надій», який проходить в рамках 23 міського фестивалю «Повіримо у себе» та дає можливість обдарованим дітям і молоді проявити свої здібності та стати невід'ємною частиною культурно-мистецького життя Шевченківського району.
Учасники фестивалю мали можливість продемонструвати вміння танцювати, співати, грати на музичних інструментах, читати вірші тощо. Всіх приємно вразила чудова виставка творчих робіт, виготовлена вмілими руками конкурсантів.
Творчість юних талантів професійно та справедливо оцінювало журі у складі: Голова журі - Дрондіна Катерина Іванівна - заступник директора з навчально-виховної роботи Будинку дитячої творчості Шевченківського району.
Члени журі: Авдєєва Наталія Олександрівна - провідний бібліотекар відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку; Невишна Валерія Володимирівна - провідний методист відділу науково-методичної роботи та бібліотечного маркетингу; Первак Тетяна Василівна - провідний бібліотекар сектору професійних документів та ділового спілкування.
Участь у районному фестивалі взяли 38 талановитих дітей та молоді з інвалідністю. Наприкінці заходу в урочистій атмосфері відбулося нагородження дипломами та подарунками учасників фестивалю.
Переможцями стали:
-у номінації вокально-хоровий жанр - Гречана Інна та Ісаєва Вероніка,
- у номінації виконавче мистецтво - колектив інтегрованої театральної студії «ФартУх»,
- у номінації естрадно-інструментальний жанр - Семенова Олександра,
- у номінації декоративно-ужиткове мистецтво - Борисюк Олександр, Бояринова Людмила; Сукретний Віталій,
- у номінації образотворче мистецтво - Буріліна Людмила,
- у номінації авторська поезія та проза - Кисленко Олександр.

Радіємо, що до організації фестивалю, окрім Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, активно залучалися партнерські організації, а саме: Будинок дитячої творчості Шевченківського району; вокально-танцювальний ансамбль «Гармонія», зразковий художній колектив Театр танцю «Київські барви», хореографічна студія «Стелла Бамбіні»; студія естрадно-спортивного танцю «Інфініті»; вокальний гурток «Домінанта»; ПП «Маріам С»; громадська організація «Київське Віче»; генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Гордієнко Алла Іванівна; Центр зайнятості населення Шевченківського району.
Шевченківський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді завжди вітає кожну ініціативу та можливість залучити дітей та молоді з особливими потребами до проведення змістовного дозвілля, заохочення їх до творчості задля розвитку та самоствердження.
З 25 по 27 листопада 2014 року переможці районного фестивалю візьмуть участь у 23 міському фестивалі «Повіримо у себе».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux