Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Шевченківській РДА проведено семінарське заняття

Опубліковано 23 січня 2015 року о 11:15

pic_23-01-2014-1-5.jpgУправлінням з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації 22 січня 2015 року організовано та проведено семінарське заняття з посадовими особами та фахівцями з питань цивільного захисту суб’єктів господарювання підприємств, установ та організацій Шевченківського району м. Києва.
У семінарському занятті прийняло участь більше 70 фахівців з питань цивільного захисту суб’єктів господарювання району.
Зі вступним словом та інформацією до Дня Соборності України «Історія Української Соборності.
Минуле та сьогодення» виступив начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Германцев Володимир Павлович. В ході виступу учасникам продемонстровано відеофільм «Акт злуки 22 січня 1919 року, відтворення історичної правди».
Заступник начальника Управління – начальник відділу планування та підготовки населення Андрій Ключ проаналізував якість та повноту виконання попередньо поставлених завдань суб’єктам господарювання з відпрацювання плануючих документів цивільного захисту обєктів. Також довів вимоги розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про затвердження Організаційно-методичних вказівок щодо навчання населення міста Києва у 2015 році цивільному захисту та діям у надзвичайних ситуаціях» № 1570 від 31.12.2014 року.
Старший майстер виробничого навчання курсів удосконалення керівних кадрів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва Гарнійчук Микола Володимирович довів інформацію про планування навчання та перепідготовку керівного, командно-начальницького складу, фахівців цивільного захисту в Навчально-методичному центрі цивільного захисту у 2015 році та вимоги керівних документів з навчання.
Начальник відділу координації заходів цивільного захисту - секретар Місцевої комісії ТЕБ та НС Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Даниленко Віталій Анатолійович виступив з інформацією про виконані районом заходи в зимовий період, прогнозування та попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
Головний спеціаліст відділу планування та підготовки населення Самойленко Любов Олександрівна довела план комплектування навчальних груп в Інститут ДУЦЗ та НМЦ ЦЗ та безпеки життєдіяльності м. Києва на І квартал 2015 року.
Семінарське заняття закінчилося підведенням підсумків, визначенням основних завдань щодо уточнення Планів реагування на надзвичайні ситуації, перевірки готовності особового складу формувань цивільного захисту до дій за призначенням, а чергових сил щодо укомплектованості, наявності відповідних інструкцій та пам’яток на випадок дій в умовах надзвичайних ситуацій.
 
pic_23-01-2014-1-2.jpg
pic_23-01-2014-1-3.jpg
pic_23-01-2014-1-4.jpg
pic_23-01-2014-1-5.jpg

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux