Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Голова району здійснив робочий об`їзд території району

Опубліковано 24 квітня 2015 року о 16:41

24 квітня голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга здійснив планову робочу поїздку по району, оглянувши ряд об’єктів, що портребують капітальної реконструкції та оглянув ряд адрес, які вже відремонтовані або перебувають на стадії завершення ремонтних робіт. Олег Олександрович разом із заступником Віктором Івановичем Андреєвим, керівниками профільних структурних підрозділів райдержадміністрації на місцях зустрілися з представниками підрядних організацій, мали змогу внести свої зауваження та пропозиції задля покращення результатів проведених робіт.
Першими об’єктами куди завітали учасники об’їзду був будинок по вул.Дегтірвській, 28 та Якіра,14 в яких на даний час проводять ремонт сходових кітин під`їзду. Завітавши на продуктовий ярмарок, який цього дня проходить на вул.Якіра Олег Олександрович ознайомився з асортиментом продукції, їх ціновими пропозиціями та пересвідчився, що такі заходи користуються попитом у населення.
Велике занепокоєння у керівництва району та й у мешканців прилеглих будинків викликає стан території благоустрою бувшого дитячого садочку за адресою вул.Якіра,14-а, приміщення та навколишня територія якого вже досить довгий час перебуває у приватних руках та у жахливо-занедбаному  стані.
Потім учасники об`їзду відвідали середню загальноосвітню школу №61 по вул.Мельникова,39. Зовнішній вигляд фасаду та стан покрівлі школи вже досить давно викликає занепокоєння. Нажаль, впродовж останніх декількох років на ремонт цього об`єкту фінансування не виділялось.
З приходом нового керівництва у місто та у район команди Віталія Кличка прохання батьківської громади та педагогічного колективу школи нарешті почуто. На даний час підрядною організацією виконуються роботи по ремонту покрівлі, найближчим часом приступлять до робіт по відновленню фасаду, бокових стін,  підсилення несучих конструкцій.  
По провулку Делегатському,1/28, у середній школі № 1 проінспектували  стан ремонтно-будівельних робіт цокольного поверху, відновлення внутрішніх інженерних мереж, ремонт  харчоблоку.
Олег Олександрович відвідав Свято-Миколаївський храм на Татарці, який в неділю 26 квітня буде основним місцем урочистих заходів з нагоди відзначення 29-ї річниці аварії на ЧАЕС у Шевченківському районі. Разом з настоятелем Отцем Тарасом ще раз обговорили деталі сценарного плану відзначення річниці Чорнобильської трагедії.
На вулиці Ольжича, 7-а Олег Олександрович оглянув результат ремонту сходових клітин, побаченим залишився задоволений та й мешканці висловлюють подяку за відновлений чистенький під`їзд.
Олег Олександрович дуже опікується питанням надання медичної допомоги населенню району, особливо якщо мова йде про дітей. Тому, заключним об`єктом об`їзду був візит до приміщення дитячої поліклініки КНП «ЦПМСД №3» Шевченківського району. Кабінети медзакладу потребують термінового ремонту. Для підвищення якості надання медичних послуг, покращення технологічного процесу медичного обслуговування головою було прийняте рішення щодо здійснення клопотання  по виділенню додаткового фінансування ремонтних робіт у дитячій поліклініці.







Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux