Головна  →  Новини  →  19 листопада 2014

Олег Гаряга провів прийом мешканців Шевченківського району

Олег Гаряга провів прийом мешканців Шевченківського району
В Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації 19.11.2014 року відбувся особистий прийом громадян голови. Під час особистого прийому головою Шевченківської районної в місті державної адміністрації Гарягою О.О. розглянуто 9 звернень громадян.
Двох заявників було запрошено на особистий прийом громадян за дорученням голови Київської міської державної адміністрації Кличка В.В.
Під час прийому мешканцями району порушувалися питання реконструкції Павлівського скверу, налагодження співпраці між районною адміністрацією та ГО «Союз інвалідів Чорнобиля Шевченківського району м. Києва», сприяння у вирішенні питання відновлення благоустрою прибудинкової території будинку, 72-74 на вул. Тургенівській.
Розглядалися також питання особистого характеру, такі, як поліпшення житлових умов, врегулювання опалення в квартирі, встановлення лічильників ГВП та ХВП. По кожному питанню головою районної в місті Києві державної адміністрації надані відповідні роз’яснення та доручення структурним підрозділам, щодо порядку вирішення питань. Деякі питання було взято на розгляд Гарягою О.О., як депутатом Київської міської ради.
Перейти до спискуВерсiя для друку