Головна  →  Новини  →  31 липня 2017

Олег Гаряга провів інспекцію стану виконання реконструкції навчальних закладів району

Олег Гаряга провів інспекцію стану виконання реконструкції навчальних закладів району

Сьогодні, 31 липня, Олег Олександрович провів інспекцію виконання робіт з капітального ремонту та підготовки до навчального року 2017/2018 рр. дошкільних  та шкільних навчальних закладів Шевченківського району, а саме ДНЗ №№180, 154, 346, 645, шкіл №№ 135, 139, а також технічного ліцею.

Так, в школі №135 заплановано завершення в цьому році робіт з встановлення нового спортивного поля, тренажерного майданчику, мережі зовнішнього освітлення та нового паркану.
Згідно проекту, в школі №139 виконуються роботи з термосанації фасаду будівлі, прокладання доріжок, встановлення спортивного майданчика  з відповідним спортивним обладнанням, з добудови та ремонту сходових маршів на зовнішній території школи. Крім того, виконуються роботи із заміни внутрішніх теплокомунікаційних мереж.
Цього року в дитячому навчальному закладі №180 почали відновлення басейну, та утеплення фасаду будівлі. Встановлять нові ігрові елементи, тіньові навіси та пісочниці. Наразі вже завершено роботи з капітального ремонту покрівлі.
В ДНЗ №154 виконуються роботи з капітального ремонту харчоблоку із заміною обладнання і ремонту підлоги, укладання доріжок з фему та будуються нові тіньові навіси.
Дитячий садочок №346 в рамках планового капітального ремонту отримає новий харчоблок з сучасним обладнанням, ремонт технічних приміщень, нові тіньові навіси, а також дитячі ігрові майданчики.
У дитсадочку №645 вже завершено роботи з термосанації фасаду будівлі, покрівлі закладу, ремонт підпірної стінки та мережі зовнішнього освітлення. Наразі, виконуються роботи з ремонту харчоблоку та пральні. Крім того, будуть проведені роботи з модернізації системи вентиляції та ремонт ганків.
В технічному ліцеї Шевченківського району завершено ремонт покрівлі та встановлено частину нового паркану.  Наразі тривають роботи з побудови нового баскетбольного поля. На наступний рік запланована побудова нового футбольного поля з відповідною супутньою інфраструктурою.
По кожному з об’єктів Олег Олександрович дав доручення, щоб після завершення ремонтих робіт було також виконано відновлення благоустрою, зокрема: насадження нових дерев, кущів, квіткових клумб та газонів.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку