Головна  →  Новини  →  1 червня 2017

Спортивне свято «Перші кроки-2017» в Шевченківському районі

Спортивне свято «Перші кроки-2017» в Шевченківському районі

В перший день літа, на території навчально-тренувальної бази СДЮШОР №6, стадіоні «Піонер», Шевченківською районною в місті Києві державною адміністрацією були проведені щорічні спортивні змагання серед дітей дошкільних навчальних закладів Шевченківського району «Перші кроки - 2017». На змаганнях були присутні голова Шевченківської РДА Олег Гаряга, представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Начальник управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Є. Ярова, головні спеціалісти відділу дошкільної освіти  виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), директори та педагоги дошкільних навчальних закладів та гімназій Шевченківського району, директор дитячо-юнацької спортивної школи №20 Ігор Коваль, батьки та мешканці району.

В змаганнях взяли участь команди ДНЗ №№388, 387, 112, 40, 431, 180, 292, 346. В перервах між змаганнями для всіх присутніх виступали творчі колективи дитячих навчальних закладів №№465, 419, 810, 169, а також вихованці гімназії №153 ім. О. Пушкіна, ДЮСШ №20.
«Вітаю всіх присутніх із спортивною подією в житті дошкільнят Шевченківського району – святом «Перші кроки». Щороку це свято єднає дошкільнят духом змагань, а педагогів району прагненням вдосконалити свою роботу по оздоровленню та фізичному розвитку дітей. В цей день, понад 200 дітей, батьків, педагогів дошкільних навчальних закладів району зібралися сьогодні на оновленому стадіоні спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву №6, на стадіоні «Піонер». Кожен з вас стає учасником хвилюючої події: вболіває, змагається та готується до виступу. Спортивне свято – це чудова можливість не лише приєднати дошкільнят до світу спорту, але й наповнити дошкільне дитинство незабутніми яскравими враженнями.
Здоров’я дітей, формування в них навичок здорового способу життя визнані пріоритетними завданнями у дошкільній освіті. Сьогодні чудове свято, Міжнародний день захисту дітей. Вітаю всіх вас та бажаю всім учасникам спортивних змагань «Перші кроки» міцного здоров’я та гарного літнього відпочинку» - звернувся з вітальним словом Олег Олександрович.
Всі учасники змагань отримали грамоти, дипломи та цінні подарунки від Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.
Перейти до спискуВерсiя для друку