Головна  →  Новини  →  23 серпня 2016

Дорогі шевченківці!

Дорогі шевченківці!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та 25-ю річницею незалежності України!
Незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить на землі предків, - символ державності.
За 25 років  відновленої Незалежності наш прапор міцно укорінився в нашій свідомості, життя без нього зараз вже навіть не можна уявити. Ми бачили його на обжинках, коли збирали щедрі врожаї; під час народних свят фестивалів; після переможних змагань українських олімпійців; футбольних полях та боксерських рингах. Він майорить зараз над нашими позиціями на східному фронті.
Наш прапор — це живий свідок перемог і невдач, без яких, нажаль,не буває становлення  кожної країни. Це наш священний оберіг, знак нашої єдності, знак нашої перемоги

Свято Державного Прапора є доброю нагодою для громадян України перейнятися національним духом, об’єднатись навколо символу, що уособлює нашу Вітчизну.
Ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного з нас.
Майже тисячу років українці прагнули жити вільно та сповідувати традиції на рідній землі.
Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, на самоповагу, на толерантність. А тому, не може бути сумніву, що працелюбний народ України здатен поліпшити життя у своїй власній державі.
Україна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє.
Нехай невичерпним буде у Вас джерело віри у гідне майбутнє рідної землі надії і любові до рідного краю!
 
Зі святом!
Слава Українському Прапору!
Слава Україні!
Перейти до спискуВерсiя для друку