Головна  →  Новини  →  15 червня 2016

У Шевченківському районі привітали медичних працівників

У Шевченківському районі привітали медичних працівників

Щороку у третю неділю червня ми всі святкуємо день медичного працівника. Чому всі? Бо всі ми  пацієнти наших шановних медиків. Їм довіряємо найдорожче, що у нас є – здоров’я. В усьому світі ця професія вважається найгуманнішою та найвідповідальнішою. Незважаючи на всі складнощі, престиж медичного працівника залишається дуже високим. У кожного мешканця нашого району знайдеться немало теплих слів подяки медикам за готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу.
Сьогодні, напередодні Дня медичного працівника, винуватці свята зібрались у Київському театрі «Актор», де було відзначено кращих фахівців, а по завершенню урочистостей актори театру подарували  чудову виставу «Лавка» для наших медиків.

Зі словами щирої вдячності до присутніх в залі ветеранів медичної служби, молодих спеціалістів, всіх працівників охорони здоров’я району звернувся голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга. Він зазначив, що на працівників галузі медичного обслуговування покладено нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я людей.
«Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки та самовідданості. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Щастя Вам і добра! Низький уклін за вашу самовіддану працю, високу моральність, добро і милосердя» - йшлося у вітальному слові Олега Олександровича.
За добросовісну роботу і з нагоди професійного свята почесними грамотами Шевченківської райдержадміністрації нагородили найсумлінніших і найстаранніших працівників. А гарний настрій працівникам медичної галузі і всім присутнім у залі був забезпечений від перегляду романтичної вистави.

Прагнення працювати в ім'я людини, що так високо цінується в кожному суспільстві, – невід'ємна риса професії медика. Тільки той, хто вірить у світле завтра, надягає білий халат. Тільки той, хто абсолютно впевнений у можливості торжества добра і перемоги людини над обставинами, здатний поставити заслін усім життєвим негараздам і кинути виклик самій смерті….

Зі святом Вас, медичні працівники!
Перейти до спискуВерсiя для друку