Головна  →  Новини  →  22 лютого 2016

Тільки спільними зусиллями наведемо лад в районі

Тільки спільними зусиллями наведемо лад в районі
На цьому наголосив голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга, відкриваючи засідання координаційної ради з керівниками правоохоронних органів та інших структур району.
На нараді були присутні керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів Шевченківської райдержадміністрації та комунальних служб району. 
Питання забезпечення належного благоустрою території району, враховуючи ліквідацію розриттів, сміттєзвалищ, стихійної торгівлі та демонтаж незаконно розміщених МАФів одне із приорітетних та нагальних у керівництва райдержадміністрації.  На жаль, це питання не позбавлене проблемного аспекту, бо деякі складові щодо вирішенні цієї справи лежать поза межами компетенції профільного відділу та КП  "Благоустрій Шевченківського району".
За ініціативи керівника управління поліції в Шевченківському районі ГУ Національної поліції в місті Києві та голови району для активізації та координації дій в питанні ліквідації стихійної та незаконної торгівлі, порушення правил паркування, демонтажу малих архітектурних форм було прийнято рішення створити робочу групу з представників відділу та КП з питань благоустрою, КП «Керуюча компанія» та працівників районного  управління поліції. 
Під час зустрічі виступили керівники районних підрозділів ДФС, Прокуратури, СБУ, Поліції, ДСНС, райвійськкомату та доповіли про стан справ свого відомства. Але необхідно зазначити, що кожен з них зауважив – для вирішення суспільних потреб кожного мешканця району необхідна злагоджена дієва співпраця всіх структур як силового блоку між собою, так і кожного окремо з відділами та управліннями райдержадміністрації.
 

phoreportag_.png

Перейти до спискуВерсiя для друку