Головна  →  Новини  →  2 лютого 2016

Житлово-комунальна команда має працювати злагоджено

Житлово-комунальна команда має працювати злагоджено

Сьогодні у Шевченківській райдержадміністрації відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств району та підрозділів райдержадміністрації, під керівництвом голови Олега Гаряги.

Нарада розпочалась з найбільш гострих питань щодо стану життєдіяльності об'єктів комунальної сфери Шевченківського району. Керівники комунальних підприємств та підрозділів по черзі доповіли головуючому про стан аварійно-небезпечних ділянок на дорогах, щодо ситуації з простроченими контрольними картками з благоустрою, прибирання залишків снігу, якості виконання звернень мешканців та інші проблеми, які виникали в процесі.
Питання організації роботи за зверненнями громадян, у тому числі з тими, що надійшли до Контакт-центру, було розглянуто як основне. Начальник відділу оперативного реагування на звернення мешканців Бутенко Роман зупинився на проблемних питаннях організації роботи виконання звернень мешканців, кількість яких постійно зростає. Олег Гаряга в свою чергу вкотре звернувся до кожного керівника комунального підприємства оперативно реагувати на кожне звернення мешканців.
«Як показують результати нашої роботи, реагування на звернення громадян - один з найважливіших напрямів діяльності Шевченківського району та один із найбільш дієвих важелів взаємодії громади і влади. І мені приємно констатувати, що нам це вдається! Основний принцип діяльності кожного керівника, службовця в районі - кожен громадянин має бути почутий, кожна порушена проблема - не залишена без уваги. Тільки правильна організація робочого процесу дасть можливість вчасно виявляти та оперативно реагувати на кожне проблемне питання, що турбує наших мешканців».
Прийнятим головою рішенням рекомендовано керівникам підприємств, установ та організацій вжити заходи щодо недопущення надання неоднозначних, необґрунтованих або формальних відповідей на звернення громадян та неухильне дотримування строків розгляду.
Як показав проведений за підсумками 2015 року аналіз, у більшості випадків найбільше шевченківців турбують питання житлово-комунального господарства – їх майже 50%. Переважна кількість яких стосується ремонту доріг та покрівель, відсутності зовнішнього освітлення, зрізання аварійних дерев, благоустрою дворів багатоквартирних будинків. Одним із гострих питань, що турбують жителів району, є й незадовільний стан дорожнього покриття. Піклуючись про безпеку руху водіїв і пішоходів, на центральних вулицях міста, завдяки новітнім матеріалам та технологіям, виконуються роботи із поточного ремонту даних аварійно-небезпечних ділянок.
По закінченню наради головою райдержадміністрації дано ряд доручень до виконання.
Перейти до спискуВерсiя для друку