Головна  →  Новини  →  25 грудня 2015

Олег Гаряга щиро та по сімейному привітав дітлахів з прийдешніми святами

Олег Гаряга щиро та по сімейному привітав дітлахів з прийдешніми святами

Мабуть, немає жодної дитини, яка б не чекала з нетерпінням зимових свят та подарунків. Малеча шукає їх скрізь – під подушкою на Святого Миколая, під ялинкою на Новий рік. А що вже говорити про дітей-сиріт Дитячого будинку сімейного типу та дітей загиблих учасників АТО, які як ніхто потребують уваги та турботи?  Вони  завжди  радіють кожному  гостю, надзвичайно щиро радіють від  прояву уваги та як кожний малюк  напередодні новорічних свят чекає на сюрпризи та солодкі подарунки.
Саме у переддні Новоріччя голова  Шевченківської районної  в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга запросив  дітей  загиблих героїв АТО та дітей-сиріт ДБСТ на святковий обід  до ресторану «Опанас» з нагоди відзначення Нового 2016 року.
На всю малечу чекав приємний сюрприз, адже Олег Олександрович завітав не один, а разом зі Святим Миколаєм, який підготував для всіх чудові подарунки.
Керівник району тепло привітав дітей з  прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Побажав, насамперед, їм здоров’я, успіхів у навчанні, радості, благополуччя, миру й злагоди та вручив дітям їх омріяні новорічні  подарунки і квитки у цирк.
У свою чергу  хлопчики та дівчатка привітали бажаних гостей віршиками, піснями та радісним дитячим дзвінкоголоссям. Смачно почастувавши та розважившись, діти були сповнені енергії та  яскравих вражень. Після закінчення свята, малеча залишила ресторан з купою позитивних емоцій в надію у краще та вірою в новорічне  чудо!


Перейти до спискуВерсiя для друку