Головна  →  Новини  →  19 грудня 2015

Святий Миколай завітав до парку імені Т.Г. Шевченка

Святий Миколай завітав до парку імені Т.Г. Шевченка

Найчарівнішим святом, коли відбуваються різні дива є  зимові святки, від яких наша душа наповнюється духовною чистотою, серце - радістю і ми ділимося цими почуттями з рідними, друзями і навіть з незнайомими людьми. Діти очікують на прихід Святого Миколая, дорослі – на традиційні
українські вечорниці, новорічні карнавали та  зустрічі.
Яскравими візерунками прийшли новорічні свята і в Шевченківський дім. Незважаючи на відсутність снігу та незимову погоду шевченківці з піднятим настроєм святкували таке світле і по-справжньому родинне свято Святого Миколая.
19 грудня в парку ім. Тараса Шевченка відбулась святкова концертно - розважальна програма із засвіченням Новорічної районної ялинки 2016 «Чарівна ялинко, вогнями засіяй». В рамках «Фестивалю Святого Миколая» на усіх  гостей свята чекало багато сюрпризів та приємностей: акція «Фото з зіркою на пам’ять», селфі на Алеї закоханих, 25 казкових різдвяних будиночках з безліччю смачної їжі та різноманітною сувенірною продукцією, новорічні квести, ігри та  забави. Парк перетворився на справжню  зимову казку з безмежною кількістю ліхтарів та новорічних гірлянд.
Аби по справжньому відчути новорічний настрій, залишилось запалити новорічну красуню, окрасу кожного новорічного свята. Тож  на урочисту церемонію засвічення ялинки разом зі Святим Миколаєм запросили голову Шевченківської  районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гарягу, а також пластунів та волонтерів, які привезли Віфліємський вогонь Миру в Шевченківську родину.
«З Днем Святого Миколая! Нехай справдяться найзаповітніші мрії, мир запанує в вашому домі. Здоров’я, добра та святкового настрою. Нехай новорічні свята будуть для вас радісними та щедрими. А ми будемо старатися зробити їх такими, аби ви не тільки гарно відпочили, а й відкрили для себе багато цікавого та незвіданого», - йшлося у святковому привітанні Олега Олександровича.
Слід зазначити, що цьогоріч, ялинка в Шевченківському районі  - особлива, адже вперше за багато років у парку імені Т.Г. Шевченка засвітили живу 10-метрову красуню, яку подарували меценати благодійного фонду «Наші парки» ТМ «Ferrero».
Відтак, святкове дерево засвітилося яскравими вогнями, Святий Миколай з подарунками поселився в свою резиденцію, а на мешканців та гостей столиці чекав святковий концерт за участю кращих творчих колективів Шевченківського району: державної дитячої хореографічної студії українського танцю «Барвіночок», фольклорного ансамблю «Первоцвіт» КДШМ № 2 ім. М.Вериківського, лауреатів  всеукраїнських і міжнародних конкурсів і фестивалів учнів Київської дитячої школи мистецтв № 2, ансамблю сучасного танцю «Овація», ансамблю народного співу «Веселад».

Перейти до спискуВерсiя для друку