Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2015

Шевченківський район презентував другий «Центр надання адміністративних послуг»

Шевченківський район презентував другий «Центр надання адміністративних послуг»

Влада стає ближчою до людей!

 
Сьогодні, презентуючи роботу другого за рахунком Центру адміністративних послуг районна влада зробила вагомий крок назустріч громаді!
 
Необхідність удосконалення системи надання адміністративних послуг у Шевченківському районі назріла давно. Кияни неодноразово і цілком справедливо нарікали на його завантаженість. І не безпідставно. Уявіть собі, майже 5% суб'єктів підприємницької діяльності України зареєстровані в Шевченківському районі міста Києва! Тобто, кожний 20й! Звичайно, в таких умовах Центр надання адміністративних послуг на бульварі Тараса Шевченка, 26/4 об`єктивно лягало надмірне навантаження.
 
 
Вагомий крок назустріч громаді!
 
«Реалізувавши наш проект "Прозорий офіс", у вже другому Центрі на вулиці Богдана Хмельницького, 24, ми зможемо суттєво зменшити навантаження на ЦНАП району, підвищити якість послуг, що надаються, пришвидшити темпи їх надання. Маємо виправдати довіру громади та підприємців, що обрали наш Шевченківський район! Сьогодні презентуємо цей проект для громади», - зазначив голова Шевченківської РДА Олег Гаряга, презентуючи роботу цього Центру. Що з цього вийшло - відвідувачі зможуть дізнатися вже найближчим часом під час запуску та відкриття ЦНАПу.
 
В новому Центрі надання адміністративних послуг  створено 17 робочих місць, з них 10 - для адміністраторів на прийомі документів, 3 - для представників Головного територіального управління юстиції в м. Києві, 2 - для представників Головного управління Держгеокадастру України в м. Києві. Загалом будуть надаватися 64 адміністративні послуги. А отже бігати по кабінетах тепер не доведеться! Тут у приємній обстановці за 15-30 хвилин можна буде отримати будь-яку довідку. «Приходь, реєструй компанію, розпочинай бізнес і не плати за це зайвих грошей», - поділився своїми враженнями від побаченого заступник міського голови - секретар Київської міської ради Олексій Резніков.
 
«Цей новий Центр надання адміністративних послуг, який відкривається в Шевченківському районі, є символом зміни обличчя держави, а також боротьби з корупцією», - зазначив він.

 

 
Від бюрократичної тяганини - до сучасної роботи cервісної служби!
 
Надання більшості адміністративних послуг безкоштовне. Оплата передбачена тільки у випадках, які передбачені чинним законодавством. Наразі у приміщеннях Центру розміщено інформаційні стенди та облаштовані місця для заповнення заяв та очікування.
 
«Це не просто відкриття Центру адміністративних послуг, це демонстрація і символ кардинальних змін, які відбуваються. Для мене Центр надання адміністративних послуг - це символ зміни обличчя держави, ставлення держави до громадянина», - підсумував презентацію голова Шевченківського району Олег Гаряга.
 
Бігати по кабінетах тепер не доведеться!
 
Наразі у приміщеннях Центру розміщено інформаційні стенди  та облаштовані місця для заповнення заяв та очікування, - роз'яснює Олег Гаряга. - Як бачимо, в новому приміщенні Центру будуть надаватися найбільш запитувані громадянами послуги, а саме: з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно; послуги Державної міграційної служби України та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру. Наш Центр також  бере участь в пілотному проекті надання електронних (швидких) послуг через портал igov.org.ua. В електронному вигляді громадяни мають можливість замовити 4 послуги: «Видача довідки про перебування на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов», «Видача довідки про участь в приватизації житла державного житлового фонду», «Реєстрація місця проживання», «Зняття з місця проживання». Для зручності відвідувачів передбачена можливість запису на прийом до адміністратора ЦНАПу для одержання послуги на певну годину та день, зареєструвавшись в «Особистому кабінеті» на веб-порталі: http://ac.dozvil-kiev.gov.ua
 
Перейти до спискуВерсiя для друку