Головна  →  Новини  →  18 вересня 2015

19 вересня - День фармацевтичного працівника

19 вересня  - День фармацевтичного працівника

Враховуючи значний внесок працівників фармацевтичної галузі в охорону здоров’я населення, Указом Президента України №1128/99 від 7 вересня 1999 року в Україні встановлено професійне свято - День фармацевтичного працівника, яке відзначається щорічно в третю суботу вересня.
В Шевченківському районі м. Києва розташовано 2 підприємства фармацевтичної галузі – ВАТ”Київмедпрепарат” та ПрАТ НВК”Діапрофмед”. Обсяг реалізованої продукції становить 9,4% від загального обсягу реалізації по Шевченківському району м. Києва.
З нагоди відзначення Дня фармацевтичного працівника та за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної медичної галузі, високий професіоналізм у роботі Подякою голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відзначено 3 працівника  підприємств фармацевтичної галузі району.
Щодня тисячі провізорів, фармацевтів, дистриб’юторів, колективи виробничих фармацевтичних підприємств пліч-о-пліч з працівниками медичної галузі піклуються про здоров’я громадян України. Впевнений, що ваш високий професіоналізм, самовіддана праця, здобутки й винаходи і надалі підвищуватимуть конкурентоспроможність галузі на світовому ринку, а широкий асортимент сучасних якісних лікарських засобів та виробів медичного призначення сприятиме зміцненню здоров’я нашого народу.
Вітаємо всіх працівників фармацевтичної галузі зі святом!

З повагою

Голова
Шевченківської районної
в місті Києві державної адміністрації                                               О.Гаряга

Перейти до спискуВерсiя для друку