Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Голова Шевченківської РДА взяв участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року

Голова Шевченківської РДА взяв участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року

Цього дня Олег Гаряга побував на святі першого дзвоника в школі № 61 з поглибленим вивченням інформаційних технологій,  в школі №101, в школі   №53 з поглибленими вивченням німецької мови та щиро поздоровив педагогів, учнів і їх батьків з цією знаменною, й особливо для першокласників та учнів старших класів, подією. Адже для одних – це початковий крок в країну знань, а для інших – завершальний, випускний рік у стінах рідної школи.

Вітаючи з Днем знань, керівник району побажав хлопчикам і дівчаткам міцного здоров'я, мирного неба, творчого натхнення і успішного навчання, ніколи не зупинятися на дорозі Знань, адже вона цікава та різноманітна на веселі та добрі події.
Теплі слова Олегом Олександровичом також були сказані на адресу вчителів і батьків. Він висловив їм подяку за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до людей, до рідного краю, до України. Адже саме дорослі наставники сприяють формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.
На завершення очільник Шевченківського району міста Києва подякував педагогам за щоденну працю та побажав їм натхнення і творчих удач, мудрості і терпіння, любові, поваги і вдячності від учнів, а всім школярам та їх батькам побажав міцного здоров'я, благополуччя, нових перемог у підкоренні вершини знань, Божого благословення, миру та мирного неба, а районна влада в свою чергу спрямує всі зусилля для втілення в життя стратегічних планів   модернізації, запровадження нових форм навчання, інформатизації та комп’ютеризації освіти, зміцнення матеріально-технічної бази.
Перейти до спискуВерсiя для друку