Головна  →  Новини  →  24 червня 2015

Підготовка до нового опалювального сезону починається заздалегідь

Підготовка до нового опалювального сезону починається заздалегідь

24 червня 2015 року в приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації під головуванням заступника директора Департаменту житлово – комунальної інфраструктури КМДА Олександра Малихіна відбулось виїзде засідання оперативного штабу з підготовки об’єктів теплового, водопровідного, каналізаційного, житлового господарства та соціальної сфери до осінньо – зимового періоду 2015-2016 рр.
Вступне слово взяв Олександр Малихін, який зазначив, що до опалювального сезону потрібно готуватись ще в літку і ретельно, задля забезпечення комфортних умов проживання мешканців.
Про стан підготовки об’єктів житлового господарства та соціальної сфери до осінньо – зимового періоду 2015-2016 років доповів начальник Управління житлово – комунального господарства Олександр Даруга. Він зазначив, що район проводить планові заходи по підготовці до опалювального сезону та розраховує в майбутньому вчасно та без проблем ввійти в опалювальний сезон. Також Олександр Іванович зазначив, що в районі затверджено адресний перелік робіт з капітального ремонту об’єктів у 2015 році по головному розпоряднику коштів – Шевченківський районній в місті Києві державній адміністрації, згідно якого планується здійснити ремонти дахів будинків та утеплити фасади, що покращить умови проживання мешканців.
Про відновлення благоустрою після розриттів доповів директор КП "Благоустрій Шевченківського району" Роман Струк, який зазначив, що зусиллями працівників комунального підприємства в найкоротші терміни здійснюються заходи по ліквідації розриттів. Злісним порушникам норм благоустрою виписуються приписи на ліквідацію недоліків.
Головуючий також заслухав звіт директорів КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автошляхів та споруд" та КП по утриманню зелених насаджень щодо підготовки підприємств до роботи в осінньо - зимній період.
Олександр Малихін надав відповідні протокольні доручення та нагадав комунальникам про відповідальність при підготовці районного господарства до опалювального сезону.

Перейти до спискуВерсiя для друку