Головна  →  Новини  →  15 червня 2015

Об'єднавши наші спільні зусилля, ми зможемо зробити наш район взірцем для всього міста! – О.Гаряга

Об'єднавши наші спільні зусилля, ми зможемо зробити наш район взірцем для всього міста! – О.Гаряга

В п’ятницю, 12 червня голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга здійснив робочий об’їзд району, з метою особисто перевірити хід виконання робіт по  об’ єктах капітального ремонту, а також  перевірити роботу комунальних служб із забезпечення благоустрою, виявлення існуючих негараздів та їх усунення.
Оглянувши ряд об’єктів, що потребують капітальної реконструкції та оглянувши ряд адрес, які вже відремонтовані або перебувають на стадії завершення ремонтних робіт, Олег Олександрович разом із заступником Віктором Івановичем Андреєвим, керівниками профільних структурних підрозділів райдержадміністрації на місцях зустрілися з представниками підрядних організацій, мали змогу внести свої зауваження та пропозиції задля покращення результатів проведених робіт.
Зокрема, було перевірено стан ремонту дитячих майданчиків по вул. Коцюбинського, 16 та пров. Бахтеревського, 10; ремонт сходових клітин по вул  Татарській 6;  ремонт дахів по вул. Мурашко, 6 і пров. Делегатському, 3 та фасад по  вул. Студентської, 12-14.
Як зазвичай, очільник району поспілкувався з мешканцями району та  надав вичерпні відповіді на питання які виникали у ході бесіди.
Вцілому, хід робіт йде за планом, тож  Олег Олександрович вдячний мешканцям району, які є небайдужими до долі району та  працівникам комунальних служб, які навіть в складних для держави час сумлінно та якісно виконують свою роботу. 

Перейти до спискуВерсiя для друку