Головна  →  Новини  →  5 лютого 2015

Відбулось засідання оперативного штабу

Відбулось засідання оперативного штабу
5 лютого 2015 року в Шевченківський районній в місті Києві державній адміністрації проведено засідання оперативного штабу у зв’язку з погіршенням погодних умов у вигляді снігопаду. Під час засідання було налагоджено співпрацю з Подільським та Печерським районами задля ліквідації результатів снігопаду та уникнення транспортного колапсу на суміжних територіях. Голова штабу Олег Гаряга звернувся до районного управління ДАІ з проханням розмістити більше патрульних постів для регулювання руху транспорту та швидкого оформлення ДТП у разі їх виникнення. Також було оговорено питання тимчасового обмеження в’їзду великогабаритних фур в центральну частину міста для уникнення заторів на автошляхах.
Олег Гаряга надав ряд доручень:
• КП «ШЕУ» Шевченківського району інтенсивніше посипати проїзджу частину піско – соляною сімушшю для уникнення ДТП.
• Відділу контролю за благоустроєм здійснити обхід району та доповісти оперативному черговому про аварійні місця.
• Управлінню охорони здоров’я та управлінню освіти надавати зведені дані про очищення снігу біля закладів охорони здоров’я та закладів освіти та про проблеми при виникненні ліквідації результатів снігопаду.
• Були прийняті рішення щодо забезпечення безперебійного підвезення продуктів до лікарень і закладів освіти, та хліба до магазинів.
 
img_7417.jpg
img_7415.jpg
img_7446.jpg
img_7457.jpg
Перейти до спискуВерсiя для друку