Головна  →  Новини  →  3 грудня 2014

У Шевченківському районі відбувся прийом громадян

У Шевченківському районі відбувся прийом громадян

Традиційно, в першу середу місяця головою Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації проведено особистий прийом громадян. На особистому прийомі  за попереднім записом було розглянуто 8 звернень.

Серед звернень, що порушувалися перед головою адміністрації, були питання благоустрою прибудинкової території, взаємовідносин мешканців із власниками нежитлових приміщень (кафе, магазинів). Порушувалися також питання поліпшення житлових умов та надання житла.
Зокрема до голови РДА звернувся учасник АТО, який на даний момент перебуває на лікуванні в обласній клінічній лікарні, що розміщена на території Шевченківського району. Складність ситуації полягає в тому, що відповідний громадянин є мешканцем окупованої території і після виписки з лікарні не має змоги повернутися до рідної домівки. Для вирішення даного питання Голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації буде звертатися за допомогою до голови Київської міської державної адміністрації Кличка В.В. 
Зверталися також малозахищенні мешканці нашого району з приводу сприяння у вирішенні питання встановлення лічильників та їх опломбування. Зважаючи на складний матеріальний стан заявників, Олегом Гарягою надано доручення віднайти можливість вирішити дане питання за рахунок балансоутримувачів.
За допомогою до голови району звертаються також батьки учнів, які незадоволенні організацією роботи в школі.
 
Нагадаємо, що мешканці, у яких виникають питання щодо порядку розгляду їхнього звернення, можуть зателефонувати до відділу роботи із зверненнями громадян (т.235-35-73) та з’ясувати всі питання  пов’язані з процесом розгляду звернення.
 
По кожному з питань головою адміністрації надано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів. Питання перебувають під особистим контролем у голови адміністрації та у відділі роботи із зверненнями громадян до повного виконання.
Перейти до спискуВерсiя для друку