КМДА Київська міська державна адміністрація


2 грудня 2014

Учні школи №82 Шевченківського району організували концерт для бійців АТО

Учні школи №82 Шевченківського району організували концерт для бійців АТО

Українські бійці 12 батальйону територіальної оборони міста Києва, які брали участь в АТО, відвідали ЗОШ №82 Шевченківського району. Тут на них чекав концерт патріотичної пісні «Воїни світла» у виконанні учнів цього навчального закладу. Водночас, свято було присвячено річниці Революції гідності.

В рамках концерту лунали вже відомі пісні «Повертайся додому, солдате!», «Україна - це ми», «Браття-українці» та багато інших. Після спільного виконання бійцями та учнями школи пісні «Воїни світла» та Гімну України, хлопцям з 12 батальйону вручили квіти з нагоди Дня Збройних Сил України, який днями відзначатиме країна.

За словами одного з присутніх солдатів батальйону Кирила Слободянюка, такі події дуже важливі в житті кожного українського військовослужбовця: «В подібні миті, ти відчуваєш тепло небайдужих сердець,  дивишся в ці щирі дитячі очі…Дякуємо вам за це. Ми зробимо все для того, щоб мир настав в нашій країні найскоріше. Аби ви, дорогі діти, жили в щасті та злагоді!».

Концерт відбувся за сприяння Органу самоорганізації населення "Комітет мікрорайону "Сирець-1" та пройшов в надзвичайно зворушливій атмосфері. «Кожна дитина вклала в це свято частку своєї душі та тепла. І це не остання така зустріч для наших героїв», - запевнила голова комітету ОСН «Сирець-1» Світлана Крупчан.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.