КМДА Київська міська державна адміністрація


28 листопада 2014

Посвячення у ліцеїсти учнів Технічного ліцею Шевченківського району

Посвячення у ліцеїсти учнів Технічного ліцею Шевченківського району

Родина Технічного ліцею Шевченківського району сьогодні, 28 листопада, привітала нових учнів на традиційному посвяченні в ліцеїсти. На свято завітали почесні гості - директор департаменту освіти й науки КМДА Олена Федонян, голова Шевченківської РДА Олег Гаряга, начальник управління освіти Шевченківського району  Євгенія Ярова.

«Сьогодні особливе свято у Технічного ліцею. Вперше до ліцею були набрані 5-ті класи. Мені завжди приємно знаходитися у вашому закладі, у вас чудова атмосфера, у вас завжди цікаво та затишно. Тут працюють талановиті, досвідчені та закохані у свою справу педагоги. Технічний ліцей - це місце, де зростають майбутні професіонали», - звернувся до батьків, учнів та викладачів Олег Олександрович. – Переконаний, що дружня родина ліцеїстів, добре прийме в свої обійми новачків». До речі, цього року ліцей прийняв до навчання дітей зі Сходу та АР Крим.

Олег Гаряга побажав вчителям сил та наполегливості, ліцеїстам - міцного здоров’я та гарних оцінок, а батькам -  терпіння та гордості за своїх дітей.

За словами Олега Олександровича, важливо, що у Технічному ліцею Шевченківського району створені всі можливості для реалізації учнівських талантів та творчих здібностей. Свої творчі здібності та таланти як раз і показали на посвяті вихованці ліцею. Для гостей         та присутніх був влаштований грандіозний концерт.

А ще в ліцеї працюють гуртки з астрономії, банківської справи, вокалу, еврики (математичний гурток), літератури, журналістики, криміналістики, образотворчого мистецтва, спортивний, фольклорний, фотостудія та гурток хореографії.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.