Головна  →  Новини  →  17 листопада 2014

Сьогодні, 17 листопада, у світі відзначається Міжнародний день студентів

Сьогодні, 17 листопада, у світі відзначається Міжнародний день студентів

Дорогі студенти! Щиро вітаю вас із святом - Міжнародним днем студента! 

Так склалося історично, що українські студенти - наша юна інтелектуальна еліта - теж посіли чільне місце у творенні своєї молодої Української держави. І це невипадково, коли пригадати їхній нестримний й безкомпромісний порив під час «революції гідності та свободи», що значною мірою спричинив падіння старого режиму. Студентам завжди були притаманні такі важливі й значимі риси як патріотизм, волелюбність, свіжий нетривіальний погляд на оточуючий світ, новизна й незаангажованість думки, соціальна активність, оптимізм та палке бажання долучитися до розбудови власної держави.

Тому ви - наша світла надія на майбутнє, потужна рушійна сила, що невдовзі прийде на зміну старшому поколінню і стане важливим чинником соціально-економічного розвитку країни та духовного зростання українського суспільства.

Ваші знання, талант і енергія конче необхідні Україні, а ваш патріотизм, почуття громадянської і людської гідності є надійною запорукою її інтелектуального, культурного й економічного розквіту, демократичного прийдешнього в родині європейських націй.

У цей знаменний день хочеться вам побажати, щоб роки навчання у вищих навчальних закладах запам'яталися вам на все подальше життя. Щоб ці студенстькі роки стали для вас стартовим майданчиком у професійній кар'єрі, вашому громадянському становленні. 

 

З повагою

Голова Шевченківської РДА                         Олег Гаряга

Перейти до спискуВерсiя для друку