КМДА Київська міська державна адміністрація


11 листопада 2014

На особистому прийомі голови сьогодні були мешканці Сирця

На особистому прийомі голови сьогодні були мешканці Сирця

В зв’язку з проведенням 12.11.2014 року засідання Київської міської ради особистий виїзний прийом громадян голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації було проведено 11.11.2014 року за адресою: вул. Щусєва, 10-а.Мешканці, які не встигли ознайомитися із перенесенням прийому громадян зможуть залишити свої письмові звернення 12.11.2014 року в директора ВОП «Сирець» та будуть розглянуті особисто головою Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації
Під час особистого прийому громадян було розглянуто 12 звернень. В переважній більшості це були звернення від мешканців. які проживають на території що обслуговується ВОП «Сирець» ТОВ «Київжитлосвіт» і звичайно стосувалися питань житлово – комунального господарства.
З приводу звернень, в яких порушувалися питання незадовільного опалення в квартирах, головою надано доручення провести обстеження, з’ясувати причини та усунути недоліки протягом дня 12.11.2014 року. про виконані роботи доповісти особисто голові.
Питання виконання ремонтних робіт капітального характеру, які потребують залучення коштів з міського бюджету взято під особистий контроль головою. В деяких випадках об’єкти, які потребують ремонту включені до відповідних міських програм та будуть реалізовані до кінця 2014 року. По питаннях, які не порушувалися раніше перед головою Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, надано доручення провести обстеження, скласти дефектні акти та кошториси, за результатами яких внести пропозиції, щодо фінансування їх з міського бюджету в 2015 році.  
Серед питань, які порушувалися під час прийому громадян були і такі, які  можливо виконати силами балансоутримувач будинку. За даними об’єктами надано доручення виконати відповідні роботи до 01.12.2014 року.
Приємно визнавати той факт, що в більшості випадків звернення були колективні , тому що майже з кожного будинку були представники в кількості 3- 5 чоловік. Це свідчить про те, що мешканці нашого району готові об’єднуватися в органи самоорганізації населення та брати активну участь у житті району.  





При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.