Головна  →  Новини  →  10 вересня 2014

Олег Гаряга побував на будівництві школи мистецтв ім. Вериківського

Олег Гаряга побував на будівництві школи мистецтв ім. Вериківського

Реставраційні роботи будинку по вул. Воровського 2-а, де незабаром знаходитиметься найкраща школа мистецтв України ім. Вериківського, тривають вже давно. Наразі приміщення школи розташоване на вул. Ярославів Вал, де дітям створені всі умови для творчого розвитку. Але кількість бажаючих дітей та підлітків району та столиці значно перевищує можливості школи з надання послуг. Тож, голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Олександрович Гаряга особисто відвідав будівництво, аби побачити, на якому етапі знаходиться процес реконструкції. Голова поспілкувався з директором школи та будівельниками, оглянув приміщення споруди. Всі разом обговорили проблемні та поточні питання.

Ще з 1994 року адміністрація школи намагається побудувати концертну залу і створити умови для роботи багатьох колективів школи, які щорічно створюють нові балетні, музичні, фольклорні, театральні вистави і багато концертних програм. Для цього було розроблено проект, де передбачено проведення реставрації з пристосуванням під розміщення Державного спеціалізованого мистецького навчального закладу "Київська дитяча школа мистецтв №2 ім. М.І. Вериківського" об'єктів по вул. Воровського, 2 з прибудовою до них концертної зали.
Так, у жовтня 2013 року депутати Київради схвалили виділення коштів на роботи з пристосування приміщення під дитячу школу мистецтв № 2 ім. М. І. Вериківського.
Перейти до спискуВерсiя для друку