Головна  →  Новини  →  24 вересня 2018

В столиці відбулося святкування всесвітнього Дня миру

В столиці відбулося святкування всесвітнього Дня миру

21 вересня 2018 року з нагоди Міжнародного дня миру у місті Києві відбувся Марш миру, в якому також прийняли участь працівники Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації та представники громадських організацій Шевченківського району м. Києва.
Цього року цей захід об’єднав ветеранів Другої світової війни та учасників антитерористичної операції. Захід розпочався з покладанням квітів до пам’ятника воїнам, загиблим в Афганістані (вул. Лаврська, 27), після чого учасники заходу пройшли урочистою ходою до площі біля Національного музею історії України у Другій світовій війні, де хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих в антитерористичній операції та відбувся урочистий мітинг.
Щороку в Міжнародний День миру люди більш ніж у 100 містах по усьому світі беруть участь у Ходьбі, виражаючи безмовну підтримку прогресу Організації Об'єднаних Націй у її роботі, спрямованої на мир в усьому світі. В цей день учасники Ходьби несуть прапори Організації Об'єднаних Націй чи своїх країн. Вони бачать у цьому можливість для людей усіх національностей, культур і ідеологій сконцентруватися на якостях людського духу, що формують основу для встановлення міцного світу.

Перейти до спискуВерсiя для друку