Головна  →  Новини  →  10 липня 2018

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств

10 липня у приміщенні райдержадміністрації, під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Олександровича Гаряги, відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством та станом благоустрою району.

Були розглянуті питання, по благоустрою територій, які розташовані безпосередньо до центральних вулиць і площ, санітарний стан дворів, тротуарів, парків і скверів та інших зелених зон. На даний час активно виконують роботи з викошування газонів і поливання квіткових клумб. Очільник району звернув увагу керівників структурних підрозділів комунального підприємства на щоденне виконання планів по благоустрою, зупинився більш детально на питанні щодо стану розгляду та закриття звернень громадян, що надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва» та дотримання виконавської дисципліни. 

Наприкінці наради Олег Олександрович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку