Головна  →  Новини  →  25 квітня 2018

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

Сьогодні, у Шевченківській райдержадміністрації, під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги,

відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Актуальним питанням наради було покращення санітарного стану території району: своєчасне вивезення сміття зі сміттєвих баків, прибирання сміття з тротуарів, у парках, скверах, у зелених зонах, на прибудинкових територіях. КП «Благоустрій» потрібно взяти під контроль елементи благоустрою, які обмежують паркування автотранспорту: напівсфери, стовпчики, вази для квітів тощо.  

Під час засідання також обговорювали питання ліквідації незаконних МАФів, які розташовані безпосередньо поблизу навчальних закладів.

Про закриття контрольних карток розриттів розповів представник КП ШЕУ. КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району» спільного з КП «Благоустрій» склали графік відпрацювання ліквідації аварійних пошкоджень і, найближчим часом заасфальтують такі ділянки.

Голова райдержадміністрації окремо звернув увагу на взаємодії комунальних служб району з усіма міськими службами під час святкування травневих свят.

Традиційно на завершення наради заслухали звіт щодо стану розгляду та закриття звернень громадян, котрі надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва".

Наприкінці наради Олег Олександрович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку