КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2018

До Програми фінансово-кредитної підтримки підприємців долучився ще один банк

Департамент промисловості та розвитку підприємництва та ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» підписали договір про співпрацю в рамках реалізації Програми фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві. Це вже четвертий банк у столиці, який у співпраці з Київською міською владою та Німецько-Українським фондом надаватиме дешеві кредити для столичних підприємців.

«Збільшення кількості банків-партнерів Програми створює умови для реалізації в столиці успішного міжнародного та національного досвіду підтримки підприємців, а отже відкриває додаткові можливості для розвитку місцевого бізнесу», – сказав під час церемонії підписання директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Андрій Мельничук. Він також додав, що наразі триває процес підписання Угод про співпрацю ще з кількома банками, які висловили своє бажання долучитися до Програми.

«ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК», сприяючи всебічному розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, долучився до Програми, маючи успішний досвід реалізації програм фінансової підтримки підприємництва з Німецько-Українським фондом», – сказав голова правління ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» Ігор Тихонов.

«ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК», як і інші банки-партнери НУФ, володіє достатньо високим рівнем обслуговування та кредитування малих та середніх підприємств, що сприятиме ефективному та якісному впровадженню Програми з компенсації процентних ставок для столичних підприємців», – зазначив в.о. керівника Німецько-Українського фонду Валерій Майборода.

Київська міська влада спільно з Німецько-Українським фондом та ініціативою ЄС «EU4Business» започаткували Програму фінансово-кредитної підтримки розвитку малого та середнього підприємництва, у рамках якої КМДА компенсує 50% номінальної відсоткової ставки, що встановлюється кредитним договором. Завдяки такий співпраці, для кінцевого позичальника відсоткова ставка є найнижчою в Україні – близько 10%. Фінансується розвиток галузей виробництва, закладів дошкільної освіти та сфери житлово-комунальних послуг.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.