Головна  →  Новини  →  23 березня 2018

Година Землі 2018

У суботу, 24 березня 2018 року о 20:30 по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб вказати на необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої Планети. 
Щорічна міжнародна кампанія Година Землі започаткована Всесвітнім фондом природи (WWF) і проводиться останньої або передостанньої суботи березня. Метою кампанії є вимкнення по всьому світу світла на одну годину з метою об'єднання дій для збереження природи планети Земля.
Уперше акцію було проведено у Сіднеї (Австралія) у 2007 році.
Запорука успіху Години Землі — прихильність людей до планети. Саме вона сприяє створенню довгострокового екологічного та соціального впливу.
Година Землі 2017 року була безпрецедентним успіхом – приєдналися більше 7000 міст у 187 країнах по всьому світі. В Україні до кампанії долучилися більше 50 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава тощо.
 
Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина планети на подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. 
Просимо підтримати ініціативу та власним прикладом долучитися до проведення акції.
Щиро сподіваємося, що акція Година Землі приверне увагу кожного мешканця, стане відповідальним кроком до відповідальних спільних дій для поліпшення екологічного стану нашого міста та Планети в цілому.
Перейти до спискуВерсiя для друку