Головна  →  Новини  →  22 березня 2018

Відкрите засідання Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району міста Києва

21 березня 2018 року в актовій залі Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось відкрите засідання Ради директорів підприємств та організацій при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації. 
Зі вступним словом перед присутніми виступив голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Олександровича Гаряга. Він, зокрема, зазначив, що саме промисловим підприємствам і організаціям Шевченківського району, останнім часом, вдалось утримати лідируючі позиції і посісти гідне місце серед інших підприємства і організацій міста Києва. 
Заступник голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Іванович Миколаєнко, з допомогою слайд-презентації провів аналіз роботи промислових підприємств Шевченківського району м. Києва за 2017 р. та січень 2018 року.
Голова правління ПАТ «Київський завод автоматики» Маляров Сергій Прокопович розповів присутнім про роботу Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району при Шевченківській районній у м. Києві державній адміністрації за 2015 – 2017 роки.
На порядку денному також стояло питання перевиборів Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району м. Києва при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації.
Присутні, шляхом відкритого голосування, одноголосно обрали нових членів Ради директорів, голову Ради директорів, заступника голови Ради директорів та секретаря Ради директорів.
Начальник відділу промисловості та розвитку підприємництва Шевченківської районної в місті Києві державної Тимків Стефан Якимович розповів про активну підготовку до виставки «Зроблено в Києві - 2018».
Наприкінці відкритого засідання представники підприємств і організацій Шевченківського району вирішили розробити і затвердити план  роботи Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району на 2018 рік. Заступнику голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Миколаєнко Ю.І. та начальнику відділу промисловості та розвитку підприємництва Тимківу С.Я. доручили продовжити практику ділових зустрічей з керівниками промислових та наукових підприємств з виїздом на підприємства.
Керівники підприємств та організацій мають опрацювати питання участі у виставковій акції «Зроблено в Києві - 2018» та надати інформацію відділу промисловості та розвитку підприємництва Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації. Також присутні піднімали питання залучення молоді на підприємства району, своєчасне та в повному обсязі забезпечення виплати заробітної плати, своєчасність платежів до бюджету та Пенсійного фонду. Представники підприємств та організацій зобов’язались взяти під особистий контроль благоустрій і санітарну очистку закріплених та прилеглих територій під час проведення міського весняного двомісячника з благоустрою.
Перейти до спискуВерсiя для друку