Головна  →  Новини  →  22 березня 2018

Шановні державні службовці Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації!

У березні – квітні місяці 2018 року Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація проводить перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". Конкурс проводиться в номінаціях:
•    "Кращий керівник" (беруть участь державні службовці Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації категорії «Б» загальний стаж яких складає не менш як три роки, з них на керівних посадах не менш як один рік );
•    "Кращий спеціаліст" (беруть участь державні службовці Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації категорії «В» загальний стаж державної служби яких складає не менш як два роки).
У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які не мають дисциплінарних стягнень. Необхідні документи  для прийняття участі у Конкурсі (заява про участь, особова картка державного службовця, подання керівника структурного підрозділу) подати до відділу управління персоналом (кабінет 202) до 30 березня 2018 року.
З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися на офіційному веб-сайті Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку