Головна  →  Новини  →  16 лютого 2018

Нова квартира для багатодітної родини

Нова квартира для багатодітної родини

У Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась приємна подія. Голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга вручив сертифікат на нову квартиру багатодітній родині. На виконання доручення голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка  Департаментом будівництва та житлового забезпечення Київської міської державної адміністрації, в розпорядження адміністрації Шевченківського району передана трикімнатна квартира із жилою площею 45,53 кв.м на вул. Соломії Крушельницької з метою поліпшення житлових умов родини, яка перебуває на квартирному обліку за пільговою категорією «Багатодітні родини, які мають п’ять і більше дітей та у разі народження у однієї жінки одразу трьох і більше дітей».

Вказана квартира надана сім’ї, яка складається із семи осіб. Родина тривалий час перебувала на квартирному обліку в районі і були першими у списку за пільговою категорією «Багатодітні родини, які мають п’ять і більше дітей та у разі народження у однієї жінки одразу трьох і більше дітей».
Олег Олександрович щиро привітав багатодітну родину із такою приємною подією, побажав міцного здоров’я, щастя, злагоди і миру у новому домі.
Перейти до спискуВерсiя для друку