Головна  →  Новини  →  13 лютого 2018

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

Сьогодні у Шевченківській райдержадміністрації відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги.

Актуальним питанням наради було покращення санітарного стану території району, своєчасного вивезення сміття, прибирання прибудинкових територій. Під час засідання також обговорювали питання ліквідації аварійних пошкоджень на теплотрасах і своєчасної подачі тепла і гарячого водопостачання у помешкання киян. Представник КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району» повідомив, що зазвичай найчастіше пошкодження відбуваються у підвалах будинків та на теплотрасах.
Наразі, аварійні бригади працюють у посиленому режимі, щоб оперативно ліквідувати пошкодження.
На нараді також заслухали представника відділу з контролю за благоустроєм щодо усунення недоліків і утримання території в належному стані. Одне із питань, яке розглянули на засіданні - боротьба зі стихійною торгівлею в окремих мікрорайонах.
Присутні на нараді заслухали звіт щодо стану закриття контрольних карток аварійних розриттів.
Традиційно, на завершення наради заслухали звіт щодо стану розгляду та закриття звернень громадян, котрі надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва».
Наприкінці наради Олег Олександрович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.
Перейти до спискуВерсiя для друку