Головна  →  Новини  →  19 січня 2018

24 січня в столиці пройде відбір на Київський міський конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України»

24 січня в столиці пройде відбір на Київський міський конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України»

Оголошується додатковий відбір юних талантів на конкурс, переможець якого представить Україну на легендарному міжнародному фестивалі SanremoJunior-2018. 24 січня 2018 року в Колонній залі КМДА (вул. Хрещатик, 36) відбудеться відбір на Київський міський конкурс дитячої творчості "Яскраві діти України". Професійне журі визначить по два представники від кожного району міста Києва. Початок відбору о 13:00. Реєстрація на місці, початок реєстрації о 10.00. Повні умови відбору - у Положенні за посиланням - https://www.slideshare.net

Вимоги:

  • конкурсант повинен вміти співати;
  • вік конкурсанта має бути від 6 до 15 років;
  • заповнити та надіслати анкету учасника до 5 лютого 2018 року на електронну адресу [email protected];
  • надіслати відео з власним виконанням двох пісень (українська сучасна або народна пісня, світовий хіт) до 5 лютого 2018 року на електронну адресу [email protected].

7 лютого Оргкомітет конкурсу на офіційній фейсбук-сторінці опублікує інформацію про тих учасників, які пройдуть попередній кастинг. На додатковий відбір потрапить по три дитини від області. А вже 13 лютого у столичному Будинку вчених професійне зіркове журі визначить тих конкурсантів, які матимуть можливість взяти участь у національному фіналі конкурсу дитячої творчості "Яскраві діти України" 16 березня 2018 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку