Головна  →  Новини  →  8 грудня 2017

Засідання Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації

Засідання Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації

Вчора, 7 грудня 2017 року, в приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось чергове засідання Громадської ради при Шевченківській райдержадміністрації.
Члени Громадської ради обговорили питання подальшого плану роботи на наступний 2018 рік. Так, представники ініціативної групи запропонували, спільно з працівниками КП «УЗН» Шевченківського району, навесні наступного року, провести акцію озеленення деяких територій району.  
Також на зборах обговорювали питання щодо поліпшення якості надання послуг з прибирання прибудинкових територій. Члени Громадської ради ініціювали проведення спільних зустрічей мешканців та представників КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району» для роз’яснення і розв’язання найактуальніших питань, які найбільше турбують громадян.
На  засіданні Громадської ради були присутні представники профільних структурних підрозділів Шевченківської райдержадміністрації. Зокрема, заступник начальника управління культури А.П.Брієдіс проінформувала членів Громадської ради про заплановані святкові заходи, урочистості, що будуть проведені в районі з нагоди Дня Святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят, і запросила громадськість долучитися до них.
Члени Громадської ради запропонували, спільно з райдержадміністрацією, провести благодійну акцію для дітей сиріт, для дітей з багатодітних родин, дітей учасників АТО, і безкоштовно роздати їм квитки на театральні вистави, що будуть відбуватися в період Новорічних та Різдвяних свят.
Наприкінці засідання голова Громадської ради оприлюднив звіт про роботу ради за півроку і подякував членам Громадської ради за плідну співпрацю, активну життєву позицію громадськості.
Наступне засідання Громадської ради запланували провести у другій половині січня нового 2018 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку