КМДА Київська міська державна адміністрація


28 листопада 2017

Щотижнева нарада з обслуговуючими організаціями

Щотижнева нарада з обслуговуючими організаціями

Сьогодні, у Шевченківській райдержадміністрації під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги,
відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, РТМ, представником ПАТ «Київенерго», підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством.
Актуальним питанням наради було ліквідація усіх аварійних поривів на теплотрасах і розриттів, що були здійсненні останнім часом, і підключення адміністративних будівель району до тепломережі.
Також було порушено питання покращення санітарного стану території району. За словами доповідача КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району», зараз активно проводяться роботи з прибирання сходових клітин у під’їздах, вивезення негабаритного та середньо габаритного сміття, опалого листя. Крім того, тривають роботи з прибирання підвалів та горищ.
Представники КП «УЗН» і «ШЕУ» повідомили, що на вул. Володимирській досі тривають відновлювальні роботи. Найближчим часом там завершать вкладати бруківку і потім, по периметру парку ім. Т.Шевченка, встановлять обмежувачі заїзду – бетонні напівсфери і стовпчики.  
Присутні заслухали звіт представника КП «ШЕУ» щодо стану закриття контрольних карток аварійних розриттів і щодо проведення планових та капітальних ремонтів доріг в районі.
Традиційно на завершення наради заслухали звіт щодо стану розгляду та закриття звернень громадян, котрі надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва».
Наприкінці наради Олег Олександрович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.




При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.