Головна  →  Новини  →  23 листопада 2017

Відбувся плановий прийом громадян

Відбувся плановий прийом громадян

Сьогодні, 23 листопада голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга провів особистий прийом громадян.
До голови райдержадміністрації звернулась мешканка, яка проживає по вулиці Котельникова. Киянка прийшла із пропозицією, щоб у квартиру по вул. Шамрила, де проживає родина доньки і сина з малолітніми дітьми, прийшла комісія за участі санітарно-епідеміологічної станції і обстежила їхнє житло на предмет наявності сирості та плісняви. Саме через те, що герметизація торцевих стін у будинку не проведена, температурні показники не відповідають нормам і у квартирі майже відсутня вентиляція, всередині житлового приміщення постійно з’являється грибок і пліснява. А це вкрай негативно впливає на здоров’я усіх мешканців квартири.
 До голови райдержадміністрації також звернулися мешканці, які проживають на вул. Петлюри. Питання, яке вони порушили для розгляду, стосувалось включення робіт з ремонту фасаду будинку №22а до програми капітального плану відновлення на 2018 рік.  
Із представником ГО «Старт» голова райдержадміністрації обговорив питання стосовно планових робіт на стадіоні «Старт». Це – прибирання опалого листя, вивезення сміття, освітлення території прилеглої до стадіону.
На поставлені питання Олег Олександрович надав необхідні консультації та чіткі роз’яснення згідно з вимогами чинного законодавства і дав протокольні доручення керівникам відповідних структурних підрозділів та управлінь.

Перейти до спискуВерсiя для друку