Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2017

Студентський актив Шевченківського району діє.

12 жовтня в приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось чергове засідання студентського активу району. Присутні -  це керівники органів студентського самоврядування та студентських профспілок Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, Київського державного університету театру, кіно і телебачення  ім. І. Карпенка-Карого, університету «Крок», першого Київського медичного коледжу, коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою обговорили план найближчих спільних дій. У результаті жвавої дискусії одноголосно ухвалили такі пропозиції:

-  розповсюдити у своїх навчальних закладах інформацію стосовно механізмів участі громадськості у розподілі та використанні бюджетних коштів за допомогою подання та підтримки проектів Громадського бюджету Києва;
- взяти участь у щорічній Всеукраїнській інформаційно-профілактичній акції «Відповідальність починається з мене» та провести пошуковий квест територією Шевченківського району на предмет виявлення занедбаних спортивних майданчиків, що перешкоджають праву мешканців на доступні заняття фізичною культурою і спортом за місцем проживання;
- організувати та провести міжвузівський студентський турнір з гри «Що? Де? Коли?», присвячений Дню студента (17 листопада).
Запрошуємо приєднатися до цих акцій всі інші вищі навчальні заклади, а також надсилати пропозиції на ел. адресу відділу у справах сім`ї, молоді та спорту: [email protected].
Перейти до спискуВерсiя для друку