Головна  →  Новини  →  20 вересня 2017

В Шевченківському районі нагородили кращих рятівників

 
Минулими вихідними в Україні святкували День рятівника. Порятунок людського життя - відповідальна, складна і дуже почесна робота. Ризикуючи життям, люди, які обрали цю професію першими приходять на допомогу під час пожеж, повеней, інших стихійних лих, природних і техногенних катастроф. В екстремальній ситуації їм доводиться приймати відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров'я, а часто і життя людей. 
Відвага, співпереживання, чуйність, прагнення відгукнутися на чужу біду - ці якості відрізняють тих, хто несе службу в підрозділах ДСНС України.
У Шевченківському районному управлінні Головного управління ДСНС України у місті Києві відбулось урочисте нагородження почесними відзнаками кращих працівників служби цивільного захисту пожежно-рятувальних частин району. Заступник голови Шевченківської РДА Миколаєнко Юрій Іванович вручив почесні грамоти і зокрема, зазначив: «Професія рятівника дуже почесна, і в той же час небезпечна і складна. Піддаючи небезпеці своє життя, ті, хто обрав таку професію часто рятують життя і долі багатьох інших людей». Юрій Іванович від свого імені, і від імені голови Шевченківської  райдержадміністрації побажав усім присутнім міцного здоров'я, твердості духу, щастя, миру і добра! І, звичайно, якомога менше тривожних виїздів!
Т.в.о. начальника Шевченківського районного управління ДСНС України у м.Києві Федоренко Ігор Петрович зазначив, що загалом у районі було більше як 500 пожеж. Під час цих пожеж врятували 12 життів. Ігор Петрович також привітав своїх колег зі святом і подякував за відданість справі, мужність та вірність обов'язку.
Настоятель Свято-Миколаївського храму на Татарці УПЦ Київського Патріархату протоієрей Тарас Мельник, від імені Єпископату та єпархії Української православної церкви Київського патріархату вручив кращим працівникам районного управління ДСНС відзнаки і благословив усіх присутніх. Святий отець побажав рятівникам міцного здоров’я, твердості духу, спокою і миру.
Перейти до спискуВерсiя для друку