КМДА Київська міська державна адміністрація


13 вересня 2017

Інспекція з виконання робіт по ремонту тепломережі

 
Наймасштабніші роботи із заміни ділянки теплотраси на проспекті Соборності, протяжністю 1,2км, які ведуться зараз, будуть завершені вже за три тижні. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції ремонтних робіт на цій ділянці.
Нарада відбулася під керівництвом київського міського голови Віталія Кличка, за участю профільних начальників відділів та управлянь КМДА, очільника Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги та голів РДА столиці.
Оскільки питання модернізації теплоенергетичного комплексу для міста є пріоритетом, то на фоні загальних проблем, які сьогодні, безумовно, присутні у сфері енергетики, великою проблемою є технічна зношеність теплового господарства.
«Майже місяць залишився до старту опалювального сезону. Ми перевіряємо і ремонтуємо тепломережі, щоб ніяких надзвичайних ситуацій взимку не було», – повідомив мер.
Цьогоріч, вперше за багато років із бюджету міста виділені кошти на заміну та ремонт тепломереж. Крім того, при ремонті тепломереж використовуються виключно новітні технології та труби європейського стандарту.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.