Головна  →  Новини  →  23 серпня 2017

Близько 24 млн грн. компенсацій отримали учасники програми «теплих кредитів»

Чергове відшкодування за «теплими кредитами» склало 23,6 млн гривень. Зокрема, 15 млн грн. виплачено родинам, які утеплили індивідуальне житло. Ще 8,4 млн грн. на енергоощадні заходи отримали ОСББ. Крім того, 223 тис. грн. перераховано домогосподарствам, які встановили твердопаливні котли.
«Кожен учасник програми виконує свою роль. Населення свідомо долучається до енергозбереження та готується до зими, а Уряд надає на це фінансову допомогу. Крім того, Уряд, врахувавши популярність програми серед населення, виділив додатково 400 млн грн. для продовження її реалізації. Тому, усі, хто бажає термомодернізувати оселі та сплачувати менше за комунальні послуги, мають нагоду звернутися за державною підтримкою», – заначив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
Нагадаємо, що з початку дії програми «теплих» кредитів її учасники отримали з держбюджету близько 1,6 млрд грн. безповоротної державної фінансової допомоги на енергоефективні заходи. Зокрема, фізичним особам на утеплення індивідуального житла виплачено 1,4 млрд грн., на встановлення котлів «не з газу» - майже 109 млн гривень. ОСББ-учасникам програми відшкодовано 57,3 млн гривень.
Перейти до спискуВерсiя для друку