Головна  →  Новини  →  11 серпня 2017

За сприяння Олега Гаряги в Шевченківському районі відновлюють школу мистецтв

За сприяння Олега Гаряги в Шевченківському районі відновлюють школу мистецтв

Сьогодні, 11 серпня, Олег Олександрович провів інспекцію виконання робіт з капітального ремонту дитячої школи мистецтв №2 ім. М. Вериківського, що у Шевченківському районі столиці.

В рамках проведення капітального ремонту споруди замінено комунікаційні мережі, а саме тело-, водо- та електропостачання. Виконуються роботи з відновлення та термосанації фасаду будівлі та ремонт приміщень й коридорів школи. В усіх приміщеннях буде нова підлога, в залежності від напрямку використання це буде, або лінолеум, або паркет, або ковролінове покриття чи ламінат.
В рамках виконання програми «безбар’єного доступу» споруда матиме на всіх входах пандуси та ліфт задля переміщення між поверхами.
Наразі монтується внутрішня АТС та система безпеки в яку включено охоронну сигналізацію, систему відеоспостереження та пожежну сигналізацію. Загалом буде встановлено 24 відеокамери на фасаді та в ключових точках всередині будівлі.
Задля безпеки майбутніх дітлахів та всіх гостей школи мистецтв будівля матиме дворівневу систему пожежогасіння,  а саме: газове та водяне гасіння. Крім того, спроектовано та змонтовано системи вентиляції та димовидалення.
Для концертного залу придбали нові роялі, світло-звукове обладнання, акустичні двополосні колонки,  12 підсилювачів звуку, 32 мікрофони, 4 софіти, сидіння для 360 глядачів в залі. Монтується нова сцена з використанням надсучасних  и технологій та матеріалів. Система освітлення буде працювати не лише в штатному режимі, але й в автоматично-керованому. Крім того, під час концерту буде вестись відео зйомка.
Для приміщень закуплено балетні станки.
Олег Олександрович дав доручення, щоб після завершення будівельно-ремонтних робіт було також проведено роботи з благоустрою на «зеленій» зоні школи мистецтв.
Перейти до спискуВерсiя для друку