КМДА Київська міська державна адміністрація


26 липня 2017

Щотижнева нарада з головою

Щотижнева нарада з головою
 
Сьогодні, у Шевченківській райдержадміністрації відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством під керівництвом голови Шевченківської РДА Олега Гаряги.
Ключовим питанням наради було обговорення рівня виконання обслуговуючими організаціями робіт з дотримання належного санітарного стану прибудинкових територій, парків скверів, доріг та тротуарів.
Доповідач Керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва повідомив щодо виконання робіт з відновлення благоустрою територій після проведення. Крім того, виконуються роботи з ремонту під’їздів та дахів.
Підприємством, що піклується зеленими територіями району виконується весь спектр робіт по догляду за парками та скверами. Крім того, за повідомленням доповідача в парку Володимирська гірка в цьому році проведуть капітальний ремонт.
Доповідач КП ШЕУ повідомив щодо асфальтування дорожнього покриття по вулицях Петлюри та Студентській загальною площею 17 тис. кВ. м. Крім того, в цьому році заплановано середній ремонт по вулиці Щербаківського.
Традиційно нарада завершилась звітом кол-центру по результатам роботи зі зверненнями громадян.
Наприкінці наради Олег Олександрович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.