Головна  →  Новини  →  26 червня 2017

Нагадуємо про «дедлайн» для Громадських проектів

До закінчення подання Громадських проектів-2018 залишилося 2,5 тижні. У міській владі закликають поспішати з реєстрацією своїх ініціатив. До того ж на наступний рік Київрада збільшить фінансування проектів киян.Що таке громадський бюджет?
Це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них.
Як це працює?
Мешканці спільно формують проекти розвитку міста. Наприклад, створити освітній простір або провести фестиваль. Далі на відкритому голосуванні обирають пріоритетні ідеї. Вони реалізуються з бюджету міста.
Скільки грошей виділено на бюджет участі в цьому році?
Загальний обсяг видатків, що планується спрямувати на реалізацію проектів в 2018 році: 100 000 000 грн. Ви можете подавати малі проекти з бюджетом до 400 000 грн. та великі проекти з бюджетом до 2 000 000 грн.
Як подати свій проект?
Проектну заявку можете подати в електронному вигляді на сайті https://gb.kyivcity.gov.ua/ або у пункті супроводу бюджету участі Шевченківського району - м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 24, перший поверх, (Центр) надання адміністративних послуг. [email protected],  тел. 235-03-43
Хто може бути автором проекту?
Автор - дієздатний громадянин України, іноземець та особа без громадянства, яка має дозвіл на постійне проживання на території України та на момент подання проекту досягла 16-річного віку, які подають проект для участі у конкурсі.
Який термін завершення прийому проектів?
ПОДАТИ СВОЇ ПРОЕКТИ МОЖНА ДО 15 ЛИПНЯ 2017 р.
Перейти до спискуВерсiя для друку