КМДА Київська міська державна адміністрація


12 червня 2017

Зустріч між представниками районної влади та КНР

Зустріч між представниками районної влади та КНР
 
Україна та Китай підтримують дружні й партнерські відносини більше 25-ти років. Ще у грудні 1991 року уряд Китайської Народної Республіки одним із перших визнав незалежність України, а у 1992 році - були встановлені дипломатичні відносини між двома країнами. З тих пір між Києвом та Пекіном здійснювався обмін візитами найвищого рівня. Саме на них обговорюються найважливіші питання двосторонніх відносин.
Так, враховуючи майже 25-ти річний досвід співпраці між Україною та Китайською Народною Республікою (КНР), 12 червня Шевченківську районну в місті Києві державну адміністрацію відвідала делегація з міста  Їчан, префектури в провінції Хубей на чолі з віце-мером міста пані Чжоу Чженїн. В рамках візиту члени делегації зустрілись з очільником Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олегом Гарягою.
В ході спілкування учасники зустрічі підняли питання інтенсифікування обміну досвідом у сферах економіки, освіти, культури, туризму, політики та інших галузях, в яких зацікавлені обидві сторони та налагодити більш тісні зв’язки між районами. Крім того, з метою поглиблення розуміння країнами культури одне одної, налагодити співпрацю в культурно-історичній сфері.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.