КМДА Київська міська державна адміністрація


17 січня 2017

Суд щодо відміни приватизації по «Старту» не відбувся, але боротьба триває

Суд щодо відміни приватизації по «Старту» не відбувся, але боротьба триває

Сьогодні, 17 січня, у Вищому господарському суді України мало відбутися засідання щодо відміни приватизації майна стадіону «Старт». Рішення по цій майновій справі між ТОВ «Голден Хауз» та Фондом державного майна України є одним із ключових у питанні остаточного повернення спорткомплексу громаді Шевченківського району. Але у зв’язку з перебуванням судді Корнілової Ж.О. на лікарняному слухання не відбулося. Наразі його перенесено на невизначений термін.

До приміщення суду продемонструвати свою тверду позицію, що стадіон «Старт» має належати громаді, дітям та дорослим, які там займатимуться спортом, активно відпочиватимуть, проводитимуть різноманітні заходи, на чолі з головою Шевченківського району Олегом Гарягою прийшло понад 100 небайдужих мешканців. Серед них – громадські активісти, мешканці району, представники Громадської ради при Шевченківській РДА, члени Спілки ветеранів учасників АТО Шевченківського району, представники Київської міської ради та Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.
«Традиційним випробуванням на терпіння для борців за стадіон «Старт» стало постійне перенесення судових засідань. Кожен раз представники Феміди мають на те, ті або інші причини. Але, навіть, ці постійні переноси не в змозі загасити нашу рішучість та впевненість у перемозі! Стадіон «Старт» врешті-решт належатиме шевченківській громаді, яка об’єдналася у боротьбі за його повернення і не відступиться поки не досягне поставленої мети», - звернувся до присітніх Олег Гаряга.
Підтримати боротьбу проти забудови легендарного стадіону-парку шевченківські активісти прийшли, озброївшись плакатами з написами: «Поверніть «Старт» громаді», «Шановні судді, прийміть рішення на користь наших дітей!», «Старт» належить дітям! Майбутньому здорової нації», «Стадіон «Старт» не для бізнесу, а для дітей», «Ні! Забудові легендарного стадіону «Старт», «Громаді не потрібна забудова. Нам потрібен стадіон-парк» тощо.
«Щиро дякую всім, хто прийшов вимагати від суду справедливого рішення. Що незважаючи ані на морозну погоду, ані на розпал робочого дня, сьогодні ви разом з нами і разом ми повернемо стадіон «Старт» громаді Шевченківського району остаточно і безповоротно», - додав Олег Олександрович.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.