Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

Рада директорів Шевченківського району у Київській торгово-промисловій палаті

23 червня 2016 року відбулося чергове засідання Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району м. Києва при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації. Цього разу – у Київській торгово-промисловій палаті. Це й не випадково, адже на меті у КТПП - сприяння розвиткові національної економіки та її інтеграції у світову систему, зміцнення ринкових механізмів, надання практичної допомоги підприємствам, встановлення ділових контактів між українськими та зарубіжними організаціями, освоєння нових форм співробітництва, участь у здійсненні міжнародних програм та проведення ділових зустрічей тощо.
Перед початком засідання директор КТПП Микола Засульський ознайомив усіх з Палатою та її послугами. Для членів Ради директорів на чолі з Олегом Гарягою була проведена екскурсія Палатою.

Розпочалося засідання з результатів роботи промислового комплексу району за  січень-квітень 2016 року та про підсумки проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Шевченківського району м. Києва  та задачі до кінця 2016 р. Так, за словами заступника голови ШРДА Юрія Миколаєнко обсяг реалізованої промислової продукції  за січень-квітень 2016 року склав по району   3 263,4 млн.грн ( 8,9% по м. Києву). У січні–квітні 2016р. відносно січня–квітня 2015р. індекс промислової продукції склав 105,6%.У виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів він становив 91,5%. У текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів у січні–квітні поточного року проти січня–квітня 2015р. індекс продукції склав 72,6%. На підприємствах з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності скорочення відносно торішніх обсягів склало 0,2%. На 22,9% менше, ніж торік надруковано газет, які виходять менше чотирьох разів на тиждень; на 38,2% менше – проспектів, плакатів та рекламної продукції віддрукованої (крім каталогів рекламних).
Підприємствами металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів збільшено випуск продукції на 20,8%. На підприємствах машинобудування індекс промислового виробництва склав 113,5%. До продукції, виробництво якої зросло порівняно з січнем–квітнем 2015р., належать: прилади електричні сигналізаційні для захисту від крадіжки або пожежі; колеса та передачі зубчасті; обладнання для миття, наповнення, закупорювання ємностей; бухгалтерських машин, апаратів касових; вантажопідіймачі та конвеєри та інша продукція.
Насамкінець усіх присутніх ознайомили з новими програмами та послугами Київської ТПП для київських промислових підприємств та інститутів, малого бізнесу.
Перейти до спискуВерсiя для друку