Головна  →  Новини  →  28 квітня 2016

Олег Гаряга здійснив офіційний візит до республіки Білорусь

Олег Гаряга здійснив офіційний візит до республіки Білорусь

Минулого тижня голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга взяв участь в дводенному офіційному візиті української делегації до столиці республіки Білорусь -  Мінськ, яка мала на меті переймання специфіки роботи житлово-комунального господарства,  досвіду організації прибирання міських вулиць, посилення контролю за дотриманням благоустрою, будівництва доріг та розвиток  зеленого господарства Мінська.

Під час візиту делегати мали змогу відвідати великі підприємства столиці республіки Білорусь. Це і  «Екорес», яке забезпечує функціонування трьох полігонів для захоронення сміття, сортувальних станцій, які розділяють папір, пластик та скло для подальшої переробки і  ВАТ «Мінський автомобільний завод». На ВАТ «Амкодор» продемонстрували виробництво снігоприбиральної, шляхово-будівельної техніки та обладнання. А у ВАТ «Белкоммунмаш» розповіли про новинки підприємства - електробуси, які незабаром з'являться на вулицях Мінська. Перший напрямок розробок пов'язано з автономним ходом (традиційний тролейбус), друге - електробуси.
Також під час відвідування виставкового майданчика ВАТ «МАЗ» члени делегації в супроводі водія випробували техніку. Як розповіли на підприємстві, минулого року завод виграв тендер і доставив близько 40 сміттєвозів в Україні. Укладено договори з сімома великими українськими виробниками, які закуповують у Мінську шасі.
Олег Олександрович поспілкувався також з керівництвом районних адміністрацій Мінська. Говорили про організацію роботи виконавчого органу, про налагодження ефективної співпраці, а також про особливості надання адміністративних послуг.
Перейти до спискуВерсiя для друку