Головна  →  Новини  →  11 квітня 2016

Навели порядок на стадіоні «Старт»

Навели порядок на стадіоні «Старт»
Сьогодні на стадіоні «Старт» відбулася велика весняна толока.
 
9 година ранку, а на стадіоні людно: на прогулянці молоді мами з візочками, хтось вийшов на ранкову пробіжку, дітлахи катаються на самокатах, у хлопців розминка перед грою у футбол. «Старт» - це місце і для спорту, і для відпочинку. Стадіон живе своїм життям. Він потрібен мешканцям Шевченківського району. І в цьому ми переконалися, як через годину близько 300 осіб зібралися аби навести лад на стадіоні. Приємно, що до доброї справи долучилися всі, кому небайдужа доля нашого району, а особливо - легендарного стадіону «Старт». Історична пам’ятка, особливий куточок столиці, де колись відбувався легендарний «Матч смерті» має сильну енергетику, яка приваблює людей. Тож недаремно громада району на чолі з Олегом Гарягою зробили все для збереження цього мальовничого культурно-оздоровчого куточка столиці.
Прибирати стадіон прийшли працівники адміністрації, фіскальної служби, районні комунальники, громадські активісти, члени громадських організацій, працівники підприємств та установ Шевченківського району столиці. Тож дружня шевченківська громада, як кажуть в народі «не словом, а ділом» взялася до роботи: замітали, прибирали, вивозили сміття, очищали територію від минулорічного опалого листя, упорядковували зону відпочинку, зносили деревину і гілля. Кожен вніс свій трудовий вклад у спільну справу. Роботи велись не лише на стадіоні. Загалом, в належний санітарно-технічний стан привели території скверів, газонів, пагорбів, зелених зон вздовж доріг, ліквідували несанкціоноване звалище, вивезли побутові відходи, деревину та гілля. Комунальники привезли на дитячий майданчик пісок, колеги відразу підключилися, розвантажили і перенесли до пісочниці. Інші чоловіки допомагали працівникам служб підносити гілля та деревину до трактора-деревоподрібнювача, який гілля і залишки дерев перетворював на тріску.
Голова Шевченківською в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга подякував всім, хто долучився до благородної справи: «Я дякую усім, хто прийшов і допоміг навести затишок на нашому «Старті». Ми вивезли гори сміття! Тепер головне - підтримувати порядок на стадіоні».
Олег Олександрович закликав на наступному тиждні продовжити гарні починання і знову зібратися для висадки зелених насаджень і дерев.
По закінченню трудотерапії на свіжому повітрі всі учасники заходу посмакували смачною кашею та гарячим чаєм,  отримали позитивні емоції і  гарний настрій на цілий день. Тож суботник – яскравий приклад, як легко працювати разом і отримати гарний результат. Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити наш район найкрасивішим та найчистішим у столиці.
Перейти до спискуВерсiя для друку