Головна  →  Новини  →  29 лютого 2016

Олег Гаряга зустрівся з Послом Литовської Республіки в Україні

Олег Гаряга зустрівся з Послом Литовської Республіки в Україні

Сьогодні, голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Марююсом Януконісом.
Нещодавно, Посольство Литовської Республіки звернулось до голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка з метою назвати Литовським іменем сквер у Шевченківському районі.
З метою налагодження плідної співпраці з порушеного питання голова Шевченківського району Олег Гаряга запросив до райдержадміністрації Марюса Януконіса задля обговорення проекту та зміцненню дружніх відносин між Литовською республікою та Україною.

У ході зустрічі сторони обговорили підготовчий етап до  облаштування скверу та основні кроки у досягненні цієї мети.
Олег Олександрович наголосив, що керівництво райдержадміністрації та він особисто, всіляко сприятиме в налагодженню партнерських стосунків.
«Ми зацікавлені у реалізації  таких проектів та будемо раді допомогти. У нас вже є досвід співпраці з іноземними представництвами, які допомогли створити парки та сквери комфортними, чистими та європейськими: парк імені Гейдара Алієва на вулиці Глибочицькій, створений за ініціативи Посольства Азербайджану; сквер імені Махтумкулі на розі вулиць Пушкінської та Прорізної, благоустрою якого сприяло Посольство Туркменістану»- наголосив очільник району.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку